Web Analytics Made Easy - StatCounter

ΖΑΝΕΛ - ΣΟΛΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε..

 

Καλή Σας Χρονιά - Το 2023 συμπληρώνουμε 65 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας  !

 

Πριν από 65 ολόκληρα χρόνια ο ιδρυτής μας Σόλων Κωνσταντίνου λειτούργησε το πρώτο δικό του μαγαζί λιανικής στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λέκκα.

 

Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα εμπορο-υπαλλήλου που είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία υπό αντίξοες συνθήκες σε γνωστά για την εποχή του 1940 εμπορικά καταστήματα υφασμάτων, το 1958 άρχισε ως ελεύθερος πλέον επαγγελματίας να εμπορεύεται υφάσματα, κλωστές, φόδρες, υλικά ραφής, και οποιοδήποτε άλλο προϊόν θεωρούσε ότι είχε ανάγκη ο έλληνας καταναλωτής την εποχή εκείνη.

 

Μέσα σε λίγα χρόνια με την επιμονή του στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  και με την οξυδέρκεια του να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της αγοράς καταφέρνει να ανοίξει και δεύτερο μαγαζί λιανικής στο Κολωνάκι επί της οδού Μηλιώνη στο οποίο εξυπηρετούσε κυρίως τις μοδίστρες της εποχής όταν το Κολωνάκι αποτελούσε το κέντρο της μόδας στο ρούχο για όλη την χώρα εκείνη την περίοδο. 

 

Το 1975,  ο ιδρυτής μας αφουγκραζόμενος τα δεδομένα της αγοράς και εκτιμώντας τις δικές του δυνατότητες, αποφασίζει να προχωρήσει παράλληλα με τα δύο μαγαζιά λιανικής και σε ένα άλλο πεδίο αυτό του παραγωγού, με αποτέλεσμα την ίδια χρονιά να κατασκευάσει και να λειτουργήσει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική περιοχή των Αχαρνών, το εργοστάσιο παραγωγής με επένδυση σε αξιόπιστα αργαλειά από Ιταλία και  Ελβετία για την ύφανση υφασμάτων με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. 

 

Μέσα στην επόμενη δεκαετία παράλληλης συνύπαρξης παραγωγικής μονάδας στις Αχαρναί και των δύο καταστημάτων λιανικής στο κέντρο της Αθήνας,  έγινε σταδιακά η μετάβαση από το εμπόριο λιανικής σε αποκλειστική δραστηριότητα αυτή της παραγωγής καθότι η τελευταία απαιτούσε βαθμιαία όλο και περισσότερη ενέργεια και χρόνο.

 

Στις αρχές της δεκαετίας του '80, η επιχείρηση ενισχύεται με την προσθήκη της επόμενης γεννιάς, και με την απόκτηση του σήματος ΖΑΝΕΛ κατά την ίδια περίοδο, η πορεία της εταιρείας συνεχίζει ανοδικά μέχρι σήμερα.  Ακόμα και κατά την διάρκεια της γνωστής κρίσης στον χώρο της κλωστουφαντουργίας η εταιρεία μας συνέχισε και συνεχίζει να προσφέρει τα καθιερωμένα πλέον προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με γνώμονα πάντα την πραγματική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του κάθε μας πελάτη καταναλωτή.

 

Τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε την ελληνική αγορά του κεντήματος ότι έχουμε εξασφαλίσει την αποκλειστική και τιμητική συνεργασία με την πολυβραβευμένη και με παγκόσμια εμβέλεια στον χώρο του κεντήματος εταιρεία "ZWEIGART & SAWITZKI GmbH & Co KG".  Με αυτήν την συνεργασία το ελληνικό καταναλωτικό κοινό μπορεί πλέον να απολαύσει για πρώτη φορά μοναδικά υφάσματα και καμβάδες κεντήματος, χειροτεχνίας, και ταπετσαρίας, που έχουν παραχθεί με τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές διεθνώς, και που  προσφέρουν την δυνατότητα για ατελείωτες δημιουργίες ! Η σύμπραξη των δύο μας εταιρειών στην παραγωγική διαδικασία και στην διανομή αυτών των κορυφαίων προϊόντων, αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα ότι συνεχίζουμε ακόμα την υπερήφανη πορεία των 65 χρόνων με μόνιμη πυξίδα την προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Από τον Φεβρουάριο του 2022, είμαστε οι αποκλειστικοί διανομείς του διεθνή δανέζικου οίκου PERMIN® of COPENHAGEN για την Ελλάδα, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας με πληθώρα νέων σταμπωτών σχεδίων σε καρέ, σεμέν, τραβέρσες και τραπεζομάντηλα !!!

 
Επίσης, από το περασμένο Φθινόπωρο, έχουμε επισυνάψει μία ακόμα Νέα Συνεργασία με τον γαλλικό οίκο INTERSTISS®
Προσφέροντας στην ελληνική αγορά μοναδικά σταμπωτά διακοσμητικά μαξιλάρια (κιτ) και πίνακες από μία αστείρευτη πηγή υπέροχων σχεδίων  των συλλογών SEG de PARIS® και MARGOT de PARIS®, τα οποία θα βρίσκετε σε επιλεγμένα σημεία πωλήσεων !